Tanssiseura Swing Teamin parit kilpailevat säännöllisesti sekä koti- että ulkomailla. Seuran pareja kuuluu Suomen rock'n'swing-maajoukkueeseen.

Seuran tanssijat ovat saavuttaneet erinomaisia sijoituksia sekä kansallisissa että kansainvälisissä kilpailuissa: Swing Teamiä edustaneet parit ovat voittaneet useita Suomen mestaruuksia boogie woogiessa, lindy hopissa ja buggissa sekä saavuttaneet loistavia tuloksia muissa rock'n'swing-tansseissa.

 

Kilpailemaan?

Kilpailemaan voi lähteä koska tahansa. Suomen tanssiurheiluliiton rock'n'swing-GP-kilpailuissa kilpaillaan lindy hopissa, boogie woogiessa, buggissa ja rock'n'rollissa sekä erillislajeina fuskussa ja rockabillyssä. Taitotasoja ja ikäryhmiä on useita jokaisessa lajissa. Yleisissä luokissa aloitetaan D-luokasta ja noustaan sieltä C:n ja B:n kautta A-luokkaan. SM-kisoissa kilpailevat A-C-luokkien parit sekä juniorit ja lapset.

Halutessasi kilpailemaan voit ottaa yhteyttä seuran kilpailijavastaavaan tai ryhmäsi valmentajaan, joilta saat lisätietoja.

 

Rock'n'swing-kilpailuja 

 

Ei tapahtumia

 

Kilpailijoiden linkit

Kilpaileva seuran jäsen sitoutuu noudattamaan kulloinkin voimassa olevaa Suomen Antidopingtoimikunta ADT ry:n vahvistamaa antidopingsäännöstöä ja kansainvälisen lajiliiton antidopingsäännöstöjä. Dopingrikkomukset ja seuran jäsenelle niistä määrättävät seuraamukset on määrätty edellä mainituissa antidopingsäännöstöissä.

Tanssiurheiluliiton kilpailukalenteri
Suomen Tanssiurheiluliiton kilpailusäännöt
Suomen Antidopingtoimikunta ADT ry