Swingiä Vaskivedellä
 
 

 

 

SwingiäVaskivedellä2022fbkansi

Hei! Meillä on teille iloisia uutisia, ilmoittautuminen Swingiä Vaskivedellä -tanssileirille alkaa maanantaina 29.5.2023 kello 20.00.

Odotamme teitä jo innokkaasti oppimaan ja viihtymään kanssamme loppukesän hauskimmalle lindy hop -tanssileirille Vaskivedelle 4.-6.8.2023!

Ole hyvä ja lue HinnatTasoryhmät ja Yleiset ehdot ennen ilmoittautumista!

 

Parin kanssa ilmoittautuvat voimme hyväksyä leirille saman tien. Ilman paria ilmoittautuvat viejät ja seuraajat joudumme laittamaan jonoon viejä-seuraaja-tasapainon varmistamiseksi. Parin molempien osapuolien tulee kummankin täyttää oma ilmoittautumislomakkeensa ja heidän tulee ilmoittautua samaan tasoryhmään. Suosittelemme parin kanssa ilmoittautuvia tekemään ilmoittautumisen samana päivänä.

Kun olet lähettänyt ilmoittautumisen, saat automaattisen vahvistusviestin, jossa kerrotaan että olemme vastaanottaneet ilmoittautumisesi. Tarkista roskapostikansiosi, jos et löydä sitä sähköpostistasi! Automaattinen vahvistusviesti ei ole sama asia kuin ilmoitus hyväksymisestä leirille. Ole kärsivällinen, lähetämme maksutiedot hyväksymisviestissä sähköpostitse heti kun paikka leirille on vahvistettu. Muista tarkistaa roskapostikansiosi säännöllisesti!