Minä ja tanssini workshop pieni

Minä ja tanssini -workshop

Jokainen meistä tanssii siinä vartalossa, niillä raajoilla ja keholla, jotka meille on annettu.
Miten otan askeleen ja minne olen menossa? Mistä liikkeeni alkaa ja milloin se muuttuu tanssiksi?
Miten oma tekemiseni vaikuttaa tanssipariini? Miten voisin kehittää vartalonhallintaani?

Tanssin opettelu on kuin aaltomaista liikettä; aallon pohjalla nöyrästi ymmärrät, että vielä on paljon opittavaa, kunnes taas hetkeksi pääset oman oppimisaaltosi harjalle, jossa koet jo osaavasi vaikka mitä. Paritanssissa kahden ihmisen aallon kohtaaminen tai samanaikainen vaiheistus on kuitenkin harvinaista.
Opettelun vaiheet vievät oman aikansa, joten parasta on antaa käden päässä tanssivalle mahdollisuus keskittyä omaan polkuunsa ja ottaa itse vastuu omasta kehittymisestään. Nyt on aika katsoa peiliin!

Tämä workshop on suunnattu kaikentasoisille rock- ja swing-tanssien harrastajille, jotka haluavat tutkia ja syventää ymmärrystään omasta kehostaan ja palata perusasioiden ääreen, kehittääkseen liikettään ja tanssiaan taas uudelle tasolle ja jatkaa nousua kohti aallon harjaa.

Tässä workshopissa tutustut omaan tekemiseesi, asentoosi ja painopisteeseesi, tutkimme myös muun muassa liikesuuntia ja niiden vaikutusta vienti-seuraamiseen.
Saat harjoitteita ja liikkeitä tuleviin treeneihisi vartalonhallinnan parissa. Luvassa on siis paljon touhua ja tekniikkaa!
Harjoitteita tehdään yksin, parin kanssa tai ryhmissä eli omaa paria et tarvitse. Workshop pyritään suunnittelemaan lajiriippumattomaksi, jotta käsiteltäviä teemoja ja harjoitteita voidaan soveltaa mahdollisimman monipuolisesti. Tule rohkeasti mukaan!

Workshopin kesto on 3 h, sisältäen pienen tauon.
Ajankohta lauantaina 23.2. kello 15:15-18:15.
Paikkana Swing Teamin tanssisali, osoitteessa Tesomankatu 33, 33310 Tampere.
Tule ajoissa paikalle, aloitamme lämmittelyllä. Ota mukaan rennot vaatteet, matalat tanssikengät, juomapullo, muistiinpanovälineet.

Workshopin ohjaa yli kymmenen vuotta R'n'S-tanssien parissa tanssinut, esiintynyt, valmentanut ja kilpaillut
Satu Pöyhönen (STUL/seuravalmentaja). Lisätiedot ja kysymykset, satu.poyhonen@swingteam.fi

Hinnat:
Workshop 20 € (+ Swing Teamin jäsenmaksu 10 € vuodelle 2019)
Hurmion ja Spiralin jäsenille alennus workshopin hinnasta 5 €, jolloin workshopin hinta 25 euroa (sis. Swing Teamin jäsenmaksun 10 € vuodelle 2019)

Ilmoittautuminen workshopiin: https://www.swingteam.fi/swingapp/register/course/336

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tervetuloa mukaan!

Workshopin jälkeen kello 18:30 alkaen salissa kaikkien rock- ja swing-tanssien bileet, jonne kaikki seuran jäsenet ovat tervetulleita. Jää siis heti testaamaan uutta opittua!