step'n'style workshop
Kaipaatko työkaluja oman tanssin kehittämiseen tai lisää kehonhallintaa? Meneekö aivot lukkoon kun pari pääsee irti tanssilattialla? Haluaisitko oppia steppaamaan kuin 1920-luvun Vaudeville-tanssijat? Tule Swing Teamin järjestämään Step’n’style-workshopiin! This workshop is for you if you want to show off on a dance floor!

Useita eri valmentajia!

 

VALMENTAJAT

tiia
TIIA on hullaantunut viime vuosina erityisesti swing- ja rock'n'roll -paritansseista muun liikunnan ja liikkumisen ohella. Nuorena sirkukseen karannut tanssija on energistä seuraa tanssilattialla; valmentajana puolestaan Tiia on salliva ja kannustaa oman tekemisen löytämiseen. Tervetuloa mukaan Tiian ohjaamalle kehonhallinta- ja käsinseisontatunnille, johon ovat kaikki tasoon ja taitoihin katsomatta tervetulleita.

 

askobw
ASKO on stepinopettaja Tampereelta vuodesta 1995. Opetusuraan on mahtunut sekä taiteen perusopetusluokkia että ns. avoimia ryhmiä eri yksityiskouluissa/opistoissa lähinnä Keski- ja Etelä-Suomessa. Tällä hetkellä Asko opettaa Valkeakoski-opistossa ja Ahjolassa. Esiintymiskokemustakin on kertynyt kohtuullisesti aina keväästä 1982. Askon tunneilla paneudutaan monipuolisesti steppitekniikan harjoitteluun, rytmiikkaan ja tietysti esittämiseen. Englantilainen ja amerikkalainen steppityyli ovat tuttuja, kuin myös stepin monipuolisen hieno historia. Body Drumming eli kehorytmiikka kulkee tarvittaessa mukana.

 

simo
Rock'n'Swing-lajeihin hullaantunut SIMO on vuodesta 2005 kiertänyt maailmaa sekä ulkomaan että kotimaan valmennusleireillä ja erilaisissa koulutuksissa. Kisalattiat ovat myös tuttu paikka. Valmennushommat alkoivat vuonna 2012 ja jatkuvat edelleen. Valmennuksessa Simolle on tärkeää ylläpitää hyvä ja tekninen opetus, mutta myös ilmapiirin tulee olla rento ja motivoiva. Luvassa on hauskuutta ja haastetta sopivassa suhteessa.

 

satu
Seuran kokeneeseen valmentajakaartiin kuuluva SATU on tuntenut r'n's-tanssit omakseen jo noin 15 vuoden ajan. Satulla on usean vuoden kokemus esiintymisistä, kilpalattioilta ja valmennuksesta sekä lisäksi hän on kuluttanut tanssikenkiä leireillä ympäri Suomea ja maailmaa. Satu on seuravalmentaja (STUL) ja positiivisen fiiliksen sekä tanssin ilon lisäksi hän rakastaa lähestyä tanssin osa-alueita myös vahvasti teknisestä näkövinkkelistä! -Musiikki on minulle liikettä ja tanssiminen on mahtava harrastus - aina voi kehittää itseään ja pitää hauskaa!

 

AIKATAULU

Perjantai
Kello 19-21
Taso: alkeisjatko
Twisting the night away -soolokoreografia

Lauantai
Kello 11-13
Taso: alkeet
Kehonhallinta- ja käsinseisontatunti

Kello 13-14
Lounastauko

Kello 14-17
Taso: alkeet
Stepin alkeet ja lyhyen rutiinin opettelu
(pehmeäpohjaiset tanssikengät)

Sunnuntai
Kello 10.45-12.45
Taso: alkeet/alkeisjatko
Boogie woogie -musiikintulkinta ja askelkikat

HINNAT
Twisting the night away -soolokoreografia 20 euroa
Kehonhallinta- ja käsinseisontatunti 20 euroa
Stepin alkeet ja lyhyen rutiinin opettelu 40 euroa
Boogie woogie -musiikintulkinta ja askelkikat 20 euroa

Koko workshopin tunnit yhteensä 70 euroa

Iltabileet lauantaina 24.10. kello 18.30 alkaen, esiintyjänä Marko Aho & Swing Doctors 10 euroa ennakkoon / 12 euroa ovelta

(+ seuran jäsenmaksu 10 euroa, mikäli et ole vielä jäsen)

Voit valita yksittäisiä tunteja, jolloin hinnaksi muodostuu yksittäisten tuntien summa, kuitenkin niin, että opetuksen kokonaishinta on enintään 70 euroa.

 

Ilmoittautumislomake tunneille: https://www.swingteam.fi/swingapp/register/course/419

 

Ilmoittautumislomake iltabileisiin: https://www.swingteam.fi/swingapp/register/course/420

 

Seuraa ilmoittelua Tanssiseura Swing teamin nettisivuilla tai facebookissa.

Nyt on SINUN aikasi loistaa!

 

Tapahtuman fb-sivu: https://www.facebook.com/events/632788094078817

 

Iltabileiden fb-sivu: https://www.facebook.com/events/341489903625052