Swing Teamin esiintymisryhmä Foxtail Stompers on taas into piukassa päässyt esiintymään ja treenaamaan. Maaliskuussa esiinnyimme menestyksekkäästi Mobilian Suomi liikkeelle 1920-luvulla -näyttelyn avajaisissa. On hienoa päästä tapahtumiin tuomaan tunnelmaa iloisen 1920-luvun tyyliin. Hauskaa pidettiin koko porukalla ja yleisö oli tunnelmassa mukana. Iloista on myös se, että olemme saaneet vahvistukseksi ryhmäämme Jari Lehtimäen valokuvaamaan ja videoimaan ammattimaisin ottein esiintymisiämme. Valmetin pikkujouluista viime joulukuulta otetut kuvat ja videot hymyilyttivät ja naurattivat monta päivää. Kiitos Jari!

IMG 02861

 

Esiintymisryhmä koostuu Swing Teamin harrastajista ja valmentajista. Koreografiat vaihtelevat sen mukaan mikä on kulloinenkin kokoonpano. Koreografioissa on sekä sooloa että parilindyä. Kaikkien ei tarvitse osallistua jokaiseen koreografiaan. Ryhmään saattaa tulla myös aika-ajoin vierailevia tähtiä esittämään omat bravuurinsa. Syyskaudesta 2021 lähtien esiintymisryhmän harjoitteleminen on ollut erityisen sujuvaa, kun olemme saaneet tuntikalenteriin vakituisen viikoittaisen harjoitusvuoron. 😊 Treeneissä on ollut mukavaa ja ryhmähenki on mitä parhain. Treenaamme määrätietoisesti hauskaa pitäen. Ryhmä koostuu tällä hetkellä 4–8 henkilöstä.  Kaikkien ääni tulee kuuluviin yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi, eikä ideoiden esittämistä ääneen tarvitse kahteen kertaan pohtia.

IMG 02731IMG 02001

 

Itse aloitin ryhmässä pari vuotta sitten. Aluksi harjoittelin lindy hop-tanssikursseilla ja siitä rohkenin edetä esiintymisryhmään. Aluksi osallistuin yhteen koreografiaan ja sitten useampaan ja hyvä niin. Rohkeus ja esiintymistaito kehittyvät jatkuvasti. Toistot tuovat rentoutta ja nautin esiintymisistä joka kerta enemmän ja enemmän. Myöskin teeman mukainen pukeutuminen tuo ihanaa piristystä arkeen. Musiikki on iloista ja mukaansatempaavaa, joten väsähtäminen kesken treenien on vaikeaa. 😉

IMG 99391


Voiko tästä liikunnan harrastaminen paremmaksi muuttua? Swing Team on ainakin minun kohdallani toteuttanut haaveitani. 😊  

Tällä hetkellä harjoittelemme Tuulensuun Palatsin Vaudeville Show'hun tilattua esitystä varten ja olemme täpinöissämme. Innolla odotamme uusia esiintymisiä ja seikkailuja.

IMG 02871

Tanssiterveisin Marjaana Järvenpää ja Foxtail Stompers

IMG 02131

 

 

FaLang translation system by Faboba