No johan on. Kaikenmaailman somea ja hashtagia tarjoillaan lautaselta toiselle. Virtuaalimaailman anti on nykypäivänä ihan toista luokkaa. Kuulemma halutaan tavoittaa ihmisiä enemmän, jotta enemmän. Meidän tarkoitus oli tehdä päivitys vanhoihin nettisivuihin, kun olihan ne ihan kivikautiset. Ollaan kuulemma vähän enemmän ajan tasalla nyt. Päätettiin silti jättää vanha gramofoni vielä soimaan ja arvostaa seuran historiaa, sieltähän se tietotaito kumpuaa. Sitä kunnioittaen, on aika ottaa askel kohti tulevaisuutta, meinaan paritanssin tulevaisuutta. Nuorien liikkuessa hypersupermaailmassa, tahdoimme tehdä nettisivuista houkuttelevamman näköiset, jotta ulkoinen puoli istuisi paremmin tämän päivän nuoren silmään. Helppokäyttöisyys ja mobiililaitetoimivuus tässä kiireiden valtakunnassa oli toinen tavoitteemme. Mielestämme onnistuttiin, mitä olet mieltä? Nakkaa palautetta.

Hirmuisen ison työn takanahan tämä oli. Seuran vapaaehtoiset paiskivat monta päivää putkeen suklaakulhojen motivoidessa ja aikataulun raksuttaessa kuin deadline konsanaan. Sen verran täytyy mainita, että kukaan vapaaehtoisista, ei ole koodauksen ammattilainen, korkeintaan nettisivu - harrastelija, mutta yhteinen päämäärä puski löytämään ihan uudenlaisia ulottuvuuksia jokaisesta tähän projektiin osallistuvasta. Nöyrä hatunnosto jokaiselle, joka intohimonsa lajiin antaa palaa näinkin pienen detaljin kautta.

Hienoa tälläinen seuratyö, saa toimia erilaisten ihmisten kanssa tiiminä, laittaa likoon omat parhaat puolensa ja auttaa toisia myös löytämään omansa. Yhteistyö saa täysin uudenlaisen merkityksen kun päämääränä puhuttelee ainoastaan rakkaus lajiin. Tanssijoiden tanssiessa viikkotunneilla, pyörii taustalla iso pyörä mikä ylläpitää ja luo tulevaisuuden aikajanaa. Tämän pyörän pyörittämiseen tarvitaan useampi tunti palavaa rakkautta lajiin, uskoa huomiseen ja raa'an rehellistä työtä.

Joka tapauksessa voin ilokseni ilmoittaa että uudet nettisivut on nyt julkaistu ja käyttäjien käytössä. Pieniä viilauksia tulemme tekemään seuraavien kuukausien aikana ja kuuntelemme käyttäjäpalautetta herkällä korvalla. Palautteen kautta opitaan, joten kerro mielipiteesi!

Ensimmäisen blogitekstin myötä toivotan kaikille aurinkoista kevättä ja käyttäjäystävällistä käyttökokemusta nettisivuillemme!

 

 

FaLang translation system by Faboba