Kevätkausi alkaa 14.1.2019! Muista ilmainen tutustumisviikko!

Swing Teamin kevätkausi 2019 alkaa maanantaina 14.1.!

Ensimmäinen viikko eli 14.-20.1. on tuttuun tapaan ilmainen tutustumisviikko, jolloin voit käydä halutessasi vaikka kaikilla tunneilla (pois lukien comp-ryhmät) tutustumassa niiden tasoon ja valmentajiin. Tutustumisviikon aikana ei tarvitse vielä ilmoittautua kursseille.

Tuntikalenterin löydät täältä.

Hinnaston löydät täältä.

Ilmoittautumislomakkeen löydät täältä.

 

Tervetuloa tunneille!

Syksyn 2018 kurssiuutuus: Fuskun kisa-alkeet

fusku kisa alkeet
Haluatko oppia tanssimaan, mutta olet myös kiinnostunut kilpailemisesta? Vai oletko tanssinut jo pidempään, mutta haluat uusia haasteita ja treenata hieman tavoitteellisemmin?

Kisa-alkeisryhmä on tarkoitettu kaikille kilpailemisesta ja esiintymisestä kiinnostuneille tanssitaitoon katsomatta. Ryhmän opetus lähtee liikkeelle alkeista edeten ryhmän tarpeiden mukana aina kisatekniikoihin asti. Kilpailuihin tähtäävästä valmennuksesta huolimatta ryhmä treenaa rennossa ilmapiirissä tanssijoiden tarpeet huomioon ottaen.

Vaikka et olisikaan aiemmin tanssinut, voit aloittaa kilpailemisen jo tänä syksynä. GP-kilpailuiden alimmassa D-luokassa kilpailee monia vasta tanssitaipaleensa alussa olevia pareja, ja syksyllä juuri sinä voit olla yksi heistä!

Ryhmään voit tulla oman parin kanssa tai ilman, sillä ryhmän valmentajat pyrkivät luomaan parittomista tanssijoista uusia pareja.

Ryhmää valmentavat pitkän kilpailutaustan omaava Olli parinsa Saanan kanssa. Olli ja Saana kilpailevat aktiivisesti itsekin fuskun ylimmässä luokassa ja lyhyen yhteisen kilpauransa aikana he ovat yhdessä menestyneet niin rock'n'swing- kuin lavatanssi cup -kilpailuissakin.

 

MUISTUTUS: Ulko-ovi lukkoon!

Ovet lukkoonHei kaikki kanssatanssijat! Vaikka kesäsäät ovat nyt suosineet meitä, älkää silti olko niin kiireisiä, että unohdatte lukita Tesoman salin ulko-oven poistuessanne!

Kiitos!

Palaute on eteenpäin vievää

Seuran yhtenä uutena linjana on kerätä palautetta tanssijoilta ja toimijoilta jokaisen seuran osan toimivuudesta. Ajatuksena on saada seuran jäsenien äänet kuulumaan, jotta toiminta muokkaantuisi oikeiden tarpeiden mukaan.

Tahdomme kuulla sinun mielipiteesi onnistumisestamme, idea/korjausehdotuksesi tai vahvistuksen jo toimivalle asialle.

Palaute voi koskea esim. viikkotunteja ja valmentajia, bileitä ja tapahtumia, tiedotusta ja toiminnan ohjausta, uusia nettisivuja tai mitä tahansa sinulle on tullut mieleesi ja koet sen asian vievän asioita paremmille kantimille. Me ajattelemme palautteen käsittävän myös toiveita tulevaisuudesta.

Voit antaa palautetta joko nimettömänä tai voit jättää halutessasi yhteystiedot yhteydenottopyyntöineen.

Lähetä palautetta täältä

Ota yhteyttä seuran toimijoihin info (at) swingteam.fi

 

Kohti yhteistä tulevaisuutta!

Kiittäen 
Tanssiseura Swing Team ry

 

 

Mitä enemmän jäsenet palautettaan kertoo, sitä enemmän toiminta muuttuu jäseniensä näköiseksi.

FaLang translation system by Faboba