Ohjeita:

- Ilmoittautumislomake ei toimi oikein Internet Explorerilla! Lomakkeesta jää puuttumaan kurssivalinnat. Käytä ilmoittautumiseen Google Chromea tai Mozilla Firefoxia.

- Jos et saa vahvistusviestiä tunnin sisällä ilmoittautumisesta, tarkista roskapostikansiosi. Hotmail.com, Outlook.com, Live.com tai muut Microsoftin sähköpostit saattavat ohjata ilmoittautumisen yhteydessä syntyvän maksutietoviestin roskaposteihin. Jos et saanut vahvistusviestiä, täytä ilmoittautumislomake uudelleen ja lähetä sen jälkeen viesti meille osoitteeseen info(at)swingteam.fi, niin lähetämme maksutiedot sinulle erikseen.

- Jos haluat muuttaa ilmoittautumistasi jälkikäteen, ÄLÄ TÄYTÄ UUTTA ILMOITTAUTUMISLOMAKETTA vaan laita sähköpostia osoitteeseen info(at)swingteam.fi, niin korjaamme ilmoittautumisesi tiedot ajan tasalle ja annamme tarvittaessa ohjeet lisämaksun suorittamiseen.

- Jos tulet tanssitunneille oman parin kanssa, parisi täytyy myös tehdä oma ilmoittautumisensa. Tarvitsemme henkilö- ja osoitetiedot jäsenrekisteriämme varten kaikilta tanssitunneilla kävijöiltä.