Juniorivalmennus

Special Swing Juniorz 

Alkeet: Ryhmä on tarkotettu erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille. Näillä tunneilla nautitaan musiikista, liikkeestä ja yhdessäolosta. Ryhmän mukaan edetään rock`n swing lajien (esim. bugg ja fusku) liikkeisiin ja askeleisiin, kohti paritanssin ihanuutta.

Annetaan kaikille mahdollisuus edetä omien taitojen mukaisesti. Tunnille saa ottaa oman avustajan (maksutta) mukaan. 

Mukaan tarvitset vesipullon, sisätossut/jalkineet ja liikkumiseen soveltuvan vaatetuksen. Tunnit suunnitellaan aina ryhmän mukaan.

 

Swing Juniorz 

Alkeet: Kurssi on tarkoitettu tanssista kiinnostuneille kouluikäisille nuorille. Kursseilla opettelemme seuran lajeja (fusku, bugg, boogie woogie). Et tarvitse mukaasi omaa paria, sillä tunneilla toimii parinvaihto. Tälle kurssille osallistuaksesi et tarvitse aiempaa tanssikokemusta, sillä lähdemme lajin kuin lajin alkeista. Ryhmässä edetään rauhalliseen tahtiin ja opetus suunnitellaan lapsille ja nuorille sopivaksi. 

Jatko: Kurssilla syvennetään jo opittuja taitoja. Harjoitellaan haastavampia kuvioita sekä hiotaan tekniikka-asioita. Ryhmään osallistuaksesi sinun olisi hyvä osata kustakin lajista vähintään perusteet. Opetus on suunnattu kouluikäisille lapsille ja nuorille. Osallistuaksesi et tarvitse omaa paria, sillä kurssilla on parinvaihto. 

Haluatko aloittaa tanssiharrastuksen?

ILMOITTAUDU VIIKKOTUNNEILLE

Ilmoittaudu täältä mukaan kursseillemme

Katso viikkotuntikalenteria

Swing Teamin jäsenenä saat alennusta monista tuotteista ja palveluista