Firman juhlat, pikkujoulut, häät, synttärit... Tärkeä tapahtumanne lähtee aivan ennennäkemättömään nousuun vauhdikkaiden tanssiesitysten siivittämänä!

Seuran laajasta lajikavalkadista löytyy sopiva tunnelma moneen eri tilanteeseen. Esitys voidaan sovittaa erilaisten teemojen ja aikakausien ympärille, vaikkapa suomalaisen vanhan ajan lavatanssinostalgian, 20-luvun hurjien gangsterien, villin hilpeän 30-40-luvun, kapinallisromanttisen 50-luvun maailmaan tai nykypäivän tarpeeseen reagoivaan moderniin biletys-swingiin.

Rock'n'swing-tanssit juontavat juurensa 1900-luvun alkupuolen afroamerikkalaisista tansseista, joten kaiken kaikkiaan niiden ominaisluonne on vauhdikas, rytmikäs ja liikkuva.

Tanssiesityksiä voi tilata erilaisilla parimäärillä aina intiimistä yhden parin esityksestä isomman ryhmän show-esitykseen. Tanssiesitys voi olla muutaman minuutin improvisoitu eli "vapaa" tanssi tai koreografioitu esitys tai vaikkapa juonnoin varustettu pidempi revyy-tyyppinen show.

Esitykseen voidaan haluttaessa liittää myös tanssinopetustuokio, jotta juhlaväki pääsee itse kokeilemaan swingrytmien hurmaa.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan tilaisuutesi luonteeseen parhaiten sopiva kokonaisuus. Pyri tilaamaan esityksesi mahdollisimman ajoissa, jotta varmistat sen saamisen. Seuralta tilatuissa esityksissä tanssivat seuran jäsenet talkoovoimin ja esitysten tuotto menee seuratoiminnan tukemiseen.

 

Yhteydenotot sähköpostilla: esiintymiset(at)swingteam.fi

Swing must go on.