Meri

Meri

Merille lasten ja nuorten liikuttaminen on aina ollut lähellä sydäntä. Niinpä hän on tuonut seuralle tarjolle monenlaisia kursseja juuri heille. Hänen innostuksestaan johtuen koulutuksiakin on kertynyt aika liuta, joista osa mainitaan alla. Uutena hänellä on meneillään lasten liikkuvuusvalmennuskoulutusta.

Perhetanssitunteja (tai vastaavia) Meri on vetänyt Swing Teamissa jo useamman vuoden ajan (sitä ennen noin 11 vuotta liikuntaleikkikoulua muualla). SwingJuniorzeja hän on valmentanut seurassa useamman kauden eri otteeseen ja Special SwingJuniorz -ryhmät Meri on perustanut seuralle muutama kausi sitten. Meri harrastaa itse kaikkia seuran lajeja jollakin tasolla.

Merille tärkeintä näissä ryhmissä on liikunnan ilo ja hyvä yhteishenki.

Meri on valmentanut useita seuran lajeja eri kausilla. Tällä kaudella Meri valmentaa seuraavissa ryhmissä: Perhetanssi, Special SwingJuniorz, SwingJuniorz, Rockabillyn alkeet ja alkeisjatko/jatko.

Meri valmentaa tällä hetkellä seurassa myös Rockabillyä joka on Merille elämäntapa, joka on vienyt mennessään. Siihen liittyy tanssin lisäksi myös, musiikki, pukeutuminen, amerikanautoharrastus jne.

Aikuisten ryhmissä hän valmentaa pilke silmäkulmassa ja pitää tärkeänä myös hyvää ryhmädynamiikkaa, tekniikkaa unohtamatta.

Kompetenssit: Meri on suorittanut Tanssiurheiluliiton PT1:n ja PT2:n, jotka vastaavat nykyistä RS-seuraohjaajakurssi 1:tä ja 2:ta sekä JT1:n, joka vastaa nykyistä RS-seuravalmentajakurssi 1:tä. Lisäksi Meri on suorittanut Boogie Woogien ja Buggin perustason lajiosat ja Rockabillyn ohjaajakoulutuksen. Merillä on myös Liikunnan ammattitutkinto (Varala) ja Personal Trainer -tutkinto, ja näiden lisäksi hän on suorittanut Sherborne-liikunnan peruskurssin, liikuntaleikkikouluohjaajan perus- ja jatkokurssin, sekä soveltavan liikunnan ja lastentanssin ohjaajakoulutuksen. Uusin koulutus oli Vastuullinen valmentaja -koulutus kaikilta osa-alueilta (lapset, nuoret ja aikuiset harrastajat). Ja nyt käynnissä on Lasten liikkuvuus -valmentajakoulutus.